Najbliższa wysyłka

Acerin Lavendi krem do stóp na pękające pięty 75ml

Obecnie brak na stanie
  • Kosmetyk
12,69 zł
Brutto
Ilość

Metoda dostawy:

Metoda płatności:

Klienci, którzy zakupili ten produkt, kupili również:

Krem do stóp na pękające pięty.

POJEMNOŚĆ:  75ml

ZASTOSOWANIE:

Acerin Lavendi, przeznaczona jest do popękanej, skłonnej do rogowacenia skóry pięt, w przypadku suchej i wrażliwej skóry, a także szorstkiej skóry kolan i łokci.

-Krem do stóp na pękające pięty, Acerin Lavendi, w swoim składzie posiada substancje regenerujące skórę.

-Dzięki zawartości 10% a, skóra pozostaje zmiękczona oraz zabezpieczona przed pękaniu.

-Gliceryna działa nawilżająco, a także zapobiega rogowaceniu skóry.

-W składzie kremu znajduje się między innymi naturalny olejek z lawendy, który działa antybakteryjnie.

-Wyciąg z aloesu i alantoina pomagają załagodzić objawy uszkodzeń naskórka.

-Witamina E i A oraz prowitamina B5 przywraca skórze pięt gładkość, a także regeneruje ją.

SPOSÓB UŻYCIA:

1. Niewielką ilość kremu należy nanieść na umytą i wysuszoną skórę stóp.

2. Następnie dokładnie wmasować do całkowitego wchłonięcia.

-W przypadku dużego zrogowacenia skóry nanieść grubą warstwę kremu, zabezpieczyć stopy bawełnianymi skarpetkami i pozostawić na noc.

-Stosować systematycznie co najmniej dwa razy dziennie.

SKŁAD:

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceteareth-20/And/Cetearyl Alcohol, Panthenol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Carbomer, Triethanolamine, Lavandula Angustifolia Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Diazolidinyl , Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hydroxycitronellal, Citral, Hydroxyisohexyl 3-Ceclohexene Carboxaldehyde.

11621

Dodaj opinię

Twój email nie będzie upubliczniony. Pola obowiązkowe zostały oznaczone*

Brak opinii

Podaj adres e-mail użyty do rejestracji. Otrzymasz tymczasowy link do zresetowania hasła.